2021-08-17 07:39:56• hírek • Szatmár.ro

Immár 20 éve támogatja a PMN közösségi élményeket az Autonet Import

Ahogyan arról olvasóinknak már többször is beszámoltunk, idén 20. évfordulóját ünnepli a régió egyik legjelentősebb kulturális- és szórakoztató rendezvénysorozata, a Partiumi Magyar Napok. E jubileumi mérföldkő elérésében kétségkívül kiemelkedő szerepe volt a szervezőknek, akik évről évre minőségi, színes programfelhozatalt álmodtak meg a lakosság számára, ám ahhoz, hogy erőfeszítéseikkel valóban maradandót alkothassanak, szükség volt a támogatók segítségére is.

A szatmári Autonet Import Kft., mely nem mellesleg június 11-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, már a kezdetektől elkötelezett támogatója a PMN-es közösségi élményeknek, azaz az idei immár a 20. alkalom lesz, amikor az autós háttéripari szolgáltató a régióünnep mellé áll. A cég arany fokozatú támogatóként ebben az évben a Tűzoltótorony lábánál megszervezésre kerülő vidám hangulatú és roppant látványosnak ígérkező bábelőadásokat, illetve a Kossuth-kertben megrendezendő mesés koncerteket és kesztyűs játékokat támogatja.


Ez azt jelenti, hogy az Autonet jóvoltából az Álomzug Társulás elhozhatja városunkba, pontosabban szólva a Fátyol Rudolf parkba az Álomcirkuszt és Az aranyszőrű bárányt, a szatmáriak által pedig már jól ismert Brighella Bábtagozat ismét bemutathatja méltán népszerű előadását, Az égig érő fát. Ami pedig a Kossuth-kerti gyerekprogramokat illeti, Szatmárnémetibe érkezik a Veronaki Zenekar, a zalaegerszegi Griff Bábszínház a Csalóka Péter és a Széttáncolt cipellők című előadásokkal, illetve a budapesti Aranyszamár Bábszínház, mely a Vackor című produkcióval készül erre az alkalomra.


Az Autonettől egyébként nem áll távol a kultúra ilyen jellegű felkarolása, hiszen amellett, hogy két évtizede a Partiumi Magyar Napok hűséges támogatója, már több éves hagyománya van annak is, hogy a szatmári cég a Harag György Társulat évadzáró gáláján átadásra kerülő nagydíját egy 1000 eurós pénzjutalommal egészíti ki, ezzel támogatva Szatmárnémeti kiváló színművészeit.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: